Underviser:
Kenneth Lisbjerg

Kenneth er tidligere Danmarksmester i Standard- og Latin dans. Han har undervist for Mads Vad og Lene James Mikkelsen (VM dans i Aarhus).
Han har boet og undervist i Dubai for Dance Studio Dubai og har efterfølgende været selvstændig danselærer i London. Han har været repræsentant for Aarhus sportsdanserforening og K.A.F Københavns sportsdanserforening. Udover at være danser på eliteplan har Kenneth også fungeret som koreograf til forskellige musikvideoer.

Dans for lungepatienter

Dans for borgere med KOL eller anden lungesygdom.

Som noget nyt har vi foruden lungekoret nu også et dansehold for samme målgruppe
 Som følge af lungekorets store succes har Sundhedsafdelingen og Kulturskolen i år udvidet samarbejdet til også at omfatte et lungedansehold.

”Vi er stolte over og glade for, at vi i samarbejde med Sundhedsafdelingen nu har hele to fantastiske tilbud, der både fremmer sundheden og øger livskvaliteten hos den gruppe af kommunens borgere, der lider af en lungesygdom – og det er vores håb, at det nye dansehold bliver lige så succesfuldt som vores kor”, udtaler kulturskoleleder Henrik Hammer.  

”På mine hold er det deltagerne, der sætter tempoet, men vi tager det generelt stille og roligt, og det er helt tilladt at sætte sig og holde pause, hvis man har brug for det. Det er selvfølgelig dans og bevægelse, der er i fokus, når vi mødes – men vi skaber også et rum, hvor vi bare skal mærke musikken og nyde glæden ved at mødes og helt enkelt bare mærke, at vi lever”, fortæller danseinstruktør Kenneth Lisbjerg Jensen, der har flere års erfaring med undervisning i sundhedsfremmende dans og har set stor forbedring hos deltagerne i forhold til kondition, respiration og balance. 

Gratis

Danseholdet er et gratis tilbud for alle kommunens borgere med en lungesygdom, og der er ingen krav om særlige danseevner for at deltage. 

Hvor og hvornår:

Danseholdet mødes hver torsdag kl. 11.15 - 12.15 i Sundhedshuset Brovst, Sygehusvej 6, 9460 Brovst

Forløbet er på 15 uger.

Tilmelding til koret kan ske via Jammerbugt Kulturskoles hjemmeside eller ved telefonisk henvendelse til kulturskolen (7257 8240). Kontoret har åbent man-torsdag kl. 9-12. 
Man er også velkommen til at komme forbi til en prøvetime inden tilmelding.