Underviser:
Birgitte Bisgaard Nielsen

Birgitte er danseformidler og koreograf: hun har arbejdet på projektet "Ta fat om dansen" under Dansefyrtårn Nord, og var senest med i forestilling “Aalborg DNA”. Hun har sin danseopdragelse fra Cuba, og har undervist i cubansk salsa i mere end 13 år.
Du kan også se hende optræde på gader og stræder i den prisvindende karnevalstrup "Karnevalskoloritterne", hvor hun de seneste 10 år har været koreograf og danser. Så - Birgitte er en underviser, der kommer vidt omkring, og som synes dans skal være både sjovt, sejt og skørt.

Underviser:
Kenneth Lisbjerg

Kenneth er tidligere Danmarksmester i Standard- og Latin dans. Han har undervist for Mads Vad og Lene James Mikkelsen (VM dans i Aarhus).
Han har boet og undervist i Dubai for Dance Studio Dubai og har efterfølgende været selvstændig danselærer i London. Han har været repræsentant for Aarhus sportsdanserforening og K.A.F Københavns sportsdanserforening. Udover at være danser på eliteplan har Kenneth også fungeret som koreograf til forskellige musikvideoer.

Dans

Er du klar til at give den gas på dansegulvet i den nye sæson? 😃
Elsker du at bevæge dig til al slags musik? Og finder du nogle gange selv på din helt egen dans? Så er vores dansehold helt sikkert noget for dig!. 

Undervisning i Ørebro og på Gjøl v. Birgitte Bisgaard Nielsen som skriver: 
Vi danser til den musik, vi allerbedst kan lide og nogle gange til musik, vi aldrig har hørt før. Vi finder selv på trin og små danse. Vi arbejder med grundteknikker og kropsbevidsthed gennem små koreografier. Vi finder på nye bevægelsesmønstre og lærer f.eks. at danse salsa, charleston eller ballet. Det er lidt skørt, udfordrende og mest af alt sjovt!


Undervisning i Aabybro og Jetsmark v. Kenneth Lisbjerg Jensen som skriver: 
Vi øver både balance, rytme og styrke og du lærer seje koreografier som i musikvideoer, Hip Hop, Disco, Standard & Latin danseserier til den nyeste musik. Du lærer også serier, som kan bruges til diverse tiktok videoer og dansehygge med vennerne. Det er super cool og der bliver altid danset til den nyeste musik, som du hører på dit værelse. Holdet er både for drenge og piger, og du kan sagtens starte på dette hold, selvom du aldrig har danset før. 

Vi opretter gerne hold flere steder i kommunen, bare der er mindst 8 deltagere tilmeldt

Vedr. sæson 24/25:
Vi starter nye hold op igen i uge 35, men kender først tiderne for de nye hold, når vi har modtaget skolernes skemaer.

OBS: Dans er ændret til at følge vores koncept for musikundervisning. 
Dansesæsonen er således fremover på i alt 36 ugers undervisning (50 min. pr. gang) inkl. et afsluttende danseshow på vores store scene i KEC i Aabybro. 

Pris: 1476,- kr. (for alle 36 uger inkl. danseshow)

Betalingen fordeles på 3 rater á 492,- kr. (Betalingsfrist den 10/10 den 10/1 og den 10/4)

Girokortene kommer fra kommunen til betalers e-boks

Hvis man starter senere på sæsonen, tilpasses prisen herefter. 

Prøvetid:
Elever der fortsætter fra sidste sæson, har ingen prøvetid. 
Hvis man er ny elev på holdet, har man 2 måneders prøvetid. Hvis man fortsætter efter prøvetiden, er der bindende betaling for resten af sæsonen.