Musik-karrusel (2. - 3. klasse)

Det kan være svært at vælge det instrument, man gerne vil spille på – en løsning på dette tilbyder Musik-karrusellen, hvor eleven stifter bekendtskab med flere instrumentgrupper og evt. forskellige lærere i løbet af sæsonen, hvor det er muligt. 
Her får eleverne mulighed for at fordybe sig mere i musikken og samtidig opnå et grundlæggende kendskab til de instrumenter, man kan få undervisning på igennem kulturskolen.
Tilbuddet vil være en blanding af orkesterinstrumenter og rytmisk instrumentarium afhængig af lærernes instrumentkompetencer.
Sammenspil er en vigtig del af undervisningen.
 
OBS! (Vedrører kun elever på Aabybro skole)
På Aabybro Skole bliver musikkarruseltilbuddet udbudt som introduktion til de mest populære orkesterinstrumenter med flere lærere tilknyttet i løbet af sæsonen.
Ønsker man istedet at lære mere om det rytmiske instrumentarium såsom guitar, bas, trommer og keyboard skal man derfor vælge junior-band istedet.
Læs mere her:
 
Orkester Karrusellen, Aabybro Skole
Tag en fortryllende rejse gennem de mange instrumenter i et symfoniorkester og andre klassiske ensembler. Prøv at puste, trutte, spille, hygge og lege med musikken.
Der vil i løbet af året blive mulighed for at prøve kræfter med nogle af de forskellige orkesterinstrumenter, såsom trompet, basun, klarinet, saxofon og evt. også slagtøj og tasteinstrumenter. Der er ingen krav at kunne noget, da vi starter helt fra bunden og træner noder og musik.
Den ugentlige undervisningstime starter på instrumentet i små grupper, og sidst i hver time, slutter vi alle af med sammenspil.
Når du har været igennem Orkester Karrusellen, er du rustet til at vælge netop dit yndlingsinstrument til solo og sammenspilsundervisning på Kulturskolen.
Vi ses til sjov musik i Orkester Karrusellen!
 
 


Der undervises 36 gange á 45 min. 

Pris: 1.548,- kr. 

Betalingen fordeles på 3 rater. 

Girokortene kommer fra kommunen til betales e-boks

Hvis man starter senere på sæsonen, tilpasses prisen herefter.