Underviser:
Birgitte Bisgaard Nielsen

Birgitte er danseformidler og koreograf, og har senest arbejdet på projektet "Ta fat om dansen" under Dansefyrtårn Nord. Hun har sin danseopdragelse fra Cuba, og har undervist i cubansk salsa i mere end 11 år.
Du kan også se hende optræde på gader og stræder i den prisvindende karnevalstrup "Karnevalskoloritterne", hvor hun de seneste 9 år har været koreograf og danser. Så - Birgitte er en underviser, der kommer vidt omkring, og som synes dans skal være både sjovt, sejt og skørt.

Dans

Vi fortsætter dansen i foråret 2020 
Kom og vær med! 😃 

Vi arbejder med grundteknikker og kropsbevidsthed gennem små koreografier til god musik. Det er blandt andet stilarter som moderne, reggaeton og salsa vi kommer til at arbejde med. 

Det handler om at blive en dygtig danser – udfordre og dygtiggøre sig selv i bevægelsesmønstre, man måske ikke er vant til.

Vi danser i uge 6 - 22 (ferie i uge 8).

Hvert hold undervises i 60 minutter pr. gang i 15 uger.
Prisen for de 15 gange er 645,- kr. (Opkræves via kommunen. Girokortet kommer således i betalers e-boks)

Første gang kan godt betegnes som en gratis prøvegang, idet vi ikke opkræver for den, hvis du ikke fortsætter på holdet. Hvis du ønsker at fortsætte efter første gang, skal du tilmelde dig hos Kulturskolen, ellers kan du ikke deltage på holdet.

Efter prøvegangen er der bindende betaling for de 15 gange.

Vi udbyder følgende hold i foråret 2020 med opstart i uge 6:

ÅrgangStedTidspunkt
0. - 4. klasseKlim Friskole, GymnastiksalenTirsdag, kl. 15.20 - 16.20
0. - 3. klassePandrup Skole, musiklokaletOnsdag, kl. 13.30 - 14.30